-2.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ljubavni život zvijezde "Larina izbora" obavijen je misterijom, šuti o razvodu, a...

Ljubavni život zvijezde “Larina izbora” obavijen je misterijom, šuti o razvodu, a za vezu s biznismenom koji ju je udario nitko nije znao

Glumica Marija Karan iza sebe ima propali brak s holivudskim producentom Joelom Lubinom s kojim ima sina Marka Lea, a za njezinu vezu s biznismenom Vladanom Balabanom nitko nije znao dok nije došlo do incidenta zbog kojeg je završila u bolnici.

Nakon što se doznalo da je srpska glumica Marija Karan završila u bolnici jer ju je udario dečko, ljubavni život zvijezde serije “Larin izbor” ponovno se našao u fokusu.

Srpski mediji pišu da prije incidenta koji se dogodio u noći s petka na subotu nitko nije ni znao za njezinu vezu s biznismenom Vladanom Balabanom koju joj je, nakon verbalnog sukoba pred beogradskim restoranom, opalio šamar, a ona mu je zatim protupožarnim aparatom razbila zadnje staklo na Porscheu.

Naknadno se doznalo da su vezu započeli u lipnju ove godine.

Glumica je svoj privatni život uvijek vješto skrivala od medija pa se tako dugo nagađalo što se dogodilo s njezinim brakom s holivudskim producentom Joelom Lubinom s kojim ima sina Marka Lea.

Nakon što se vratila u Beograd iz Los Angelesa tajila je da je pravi razlog njezina povratka razvod od Joela za kojeg se vjenčala 2014. godine.

Papire za razvod podnijeli su prošle godine, a iako ona nikada nije otkrila koji je pravi razlog njihova kraja braka, u medijima se nagađalo kako se htjela vratiti glumi, a s obzirom na to da nije uspjela ostvariti holivudsku karijeru, morala je često putovati u Srbiju. Uz Joelove poslovne obaveze, obično je putovala sama ili sa sinom, pa je moguće da je udaljenost presudila njihovu braku.

Karan trenutno glumi u srpskoj seriji “Dinastija”, a 2011. godine smo je imali priliku gledati kao plemkinju Anastaziju u “Larinom izboru”, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike