6.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Dok je Lopez strastveno ljubila Bena, on je izvodio čudne grimase, što...

Dok je Lopez strastveno ljubila Bena, on je izvodio čudne grimase, što li ovo njegovo bizarno ponašanje znači?

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su zajedno u zračnoj luci u Los Angelesu, a njegovi čudni izrazi lica i ovog su puta ukrali svu pozornost.

Ben Affleck i Jennifer Lopez snimljeni su prije ukrcaja na privatni let u zračnoj luci u Los Angelesu i dok nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga, paparazzi su ponovno uhvatili glumca s čudnim izrazima lica.

Jennifer je zaljubljeno gledala Bena u oči, grlila ga i ljubila, no sve je to ostalo u sjeni jer se mnogi pitaju koji je razlog njegova zbunjenog izgleda i grimasa koje je izvodio. Ben je, inače, u posljednje vrijeme već nekoliko puta uhvaćen mrzovoljna raspoloženja, iako na crvenim tepisima djeluje jako zaljubljeno i sretno, pa se mnogi pitaju što se točno događa.

Otkako su se pomirili, par se u rujnu prvi put pojavio zajedno na crvenom tepihu nakon više od 20 godina, i to na Filmskom festivalu u Veneciji, a njima bliski izvori tvrde da su ludo zaljubljeni.

“Oboje su ludo zaljubljeni i ovaj put ne žele pustiti jedno drugo. Ozbiljno pričaju i o vjenčanju”, izjavio je nedavno njima blizak izvor za US Weekly.

Njihova je ljubavna priča započela 2002. godine, nakon što su se upoznali na snimanju filma “Gigli”, nakon čega su se ubrzo zaručili i trebali su se vjenčati u rujnu 2003. godine, ali su odgodili vjenčanje i na kraju prekinuli u siječnju 2004. godine.

Veza se ponovno zahuktala gotovo 17 godina nakon propalih zaruka, što je šokiralo njihove obožavatelje, nedugo nakon što je Jennifer raskrstila s bivšim zaručnikom Alexom Rodriguezom, s kojim se također trebala vjenčati, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike