4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Danijela progovorila o važnoj osobi kojoj priprema prekrasno iznenađenje: Volim te, s...

Danijela progovorila o važnoj osobi kojoj priprema prekrasno iznenađenje: Volim te, s tobom moja duša pjeva

Danijela Martinović je na Instagramu objavila video u kojem je pokazala što radi kako bi usrećila jednu važnu osobu u svojem životu.

Pjevačica Danijela Martinović (50) na Instagramu je objavila video u kojem je progovorila o jednoj važnoj osobi u svojem životu.

Zbog nje je otišla na satove pjevanja, a sve je potanko objasnila i u opisu objave.

“Kad postavim sebi uzvišeni cilj, mogu ostvariti i ono što se nisam usudila niti sanjati. “Di sole e d’azzurro” pjesma je koju voli moja prijateljica Flavia. Ona je Talijanka koja je naučila zavidan broj hrvatskih riječi, ali najdraže mi je kada mi kaže: ‘Prijatelja moja’. Usrećiti nju za mene je viši cilj, moja Himalaja koja mi je donedavno izgledala nedostižno… ali popela sam se da joj mahnem pjesmom, a ona će znati sve. ‘Prijatelja’ moja volim te”, napisala je Danijela, a zatim se zahvalila Ivani Husar na lekcijama iz pjevanja.

“Hvala ti za svaki vrisak sreće zbog mene, s tobom učim i rastem, s tobom znam da je moguće, s tobom moja Duša pjeva… a to je najviše!” poručila joj.

U videu je objasnila da odlazi na satove pjevanja kako bi održala svoj “glazbeni mišić” u formi, ali i da bi mogla otpjevati neke jako zahtjevne pjesme, poput ove koju priprema za prijateljicu.

“A i gladna sam znanja”, zaključila je Danijela, pa je na kraju videa pokazala i što je naučila.

“Wow, bravo Danijela”, “Divno si opjevala. Samo naprijed Danijela”, “Ti možeš sve”, nahvalili su je oduševljeni obožavatelji.

Danijela se nedavno pohvalila još jednim talentom, a to je pisanje, no o svojem ljubavnom životu šuti.

U svibnju se doznalo da su ona i Petar Grašo (45) prekinuli nakon više od 24 godine, a on je već pronašao sreću s 14 godina mlađom Hanom Huljić s kojom je navodno u vezi još od ljeta.

Danijela ih je oboje prestala pratiti na Instagramu, a obrisala je i sve zajedničke fototografije s Grašom, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike