1.3 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno U Šibeniku se urušila kuća, dio pao na kafić: Sva sreća da...

U Šibeniku se urušila kuća, dio pao na kafić: Sva sreća da nitko nije stradao

U centru Šibenika urušio se krov stare kuće. Na terenu su policija i vatrogasci. Ulica je zatvorena zbog sigurnosti građana. Dio kuće se urušio i na ugostiteljski objekt Moderato.

“Zaprimili smo dojavu o urušavanju dijela kuće u centru grada u 9.02 sati. Na terenu su vatrogasci i gradske službe. U trenutku urušavanja nije bilo nikoga u kući niti na ulici, a vatrogasci su uklonili i dio ruševina da ne smeta prolaznicima. Pregledava se statika objekta da se ne bi još nešto urušilo”, rekli su za ŠibenikIN iz ŽC 112.

Dio konstrukcije kuće koja se urušila, pala je i na ugostiteljski ubjekt Moderato cantabile te je oštetio dio staklene stijene u unutarnjoj prostoriji objekta.

“Ne mogu reći da smo pretrpjeli neko veliko oštećenje, jer taj dio stakla je samo malo nacikao što ćemo mi danas tokom dana i sanirati. Nastavljamo s radom normalno, nema nikakvih problema. Nismo očekivali da bi se ovo moglo dogoditi jer tu nije bilo nikakvih radova ni ničega, ali evo dogodilo se što se dogodilo i sva sreća da nitko nije stradao i da je sve dobro prošlo”, kazao je vlasnik ugostiteljskog objekta Moderato Cantabile Ante Gulin.

Vlasnik kuće koja se urušila i kojoj se ozbiljno narušena statika kazao je kazao da je već na putu prema centru grada te će u dogovoru s gradskim službama dalje postupati kako bude potrebno, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike