-0.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Doček Nove u Gorskom kotaru rezerviraju već ljeti, ali još se stigne....

Doček Nove u Gorskom kotaru rezerviraju već ljeti, ali još se stigne. Ode li prije više ili manje luksuzni smještaj?

Gdje ispratiti staru i dočekati Novu godinu? Možda vam se čini da je prerano planirati, ali Gorski kotar već je hit za doček 2022.

Idilične, sve luksuznije drvene kuće pravi su mamac za blagdanski odmor, a mnoge su odavno rezervirane. U Gorski kotar zaputila se i Maja Brkljača:

Tri planinske kuće kao iz bajke. Tik do Nacionalnog parka Risnjak, sa svim sadržajima. Cijena za tri noći 4 i pol tisuće kuna. Sauna, fitness, vanjski jacuzzi i bazen. Sve su davno rezervirane za doček.

Kuća za odmor u Fužinama ima pet zvjezdica i davno je rezervirana za novogodišnji tjedan. U nju stižu domaći gosti. Ima sve što čovjeku treba, čak i puno više od toga.

Jelena Dokić, voditeljica kuće za odmor u Fužinama:

“Kuća se u novogodišnjem terminu iznajmljuje na period od 6 noćenja, znači tjedan dana, prima devet gostiju, ima devet ležajeva, u sklopu kuće je bazen, sauna, bilijar, topla kupka i gosti mogu uživati tih tjedan dana po cijeni od 25 tisuća kuna.”

Takve, luksuzne kuće bukiraju se prve. U ovoj slobodnog mjesta za vikend nema do travnja iduće godine. Kroz tjedan je ostao još pokoji slobodan termin.

“Općenito za novogodišnji termin je veliki, veliki interes i rezervira se svake godine već u ljetnom terminu, znači sedmi, osmi mjesec, ne samo Nova godina, nego cijeli taj zimski period”, kazala je Dokić.

I hotel s 4 zvjezdice u Fužinama smješten kraj bajkovitog jezera itekako je tražen. Ima četverodnevni aranžman i cijene kao 2019.

Direktor hotela u Fužinama Andrej Kauzlarić:

“Jako puno upita, ima već rezervacija, privatan smještaj koliko imam informacije dosta se popunio, drago mi je da će se opet vratiti ovi naši sadržaji vezano uz Božić, Novu godinu, Advent je u organizaciji.”

Očekuju pun hotel, uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Tko tu želi za doček, trenutak je za odluku:

“Sada evo, sada, to je oduvijek bio neko finaliziranje je bilo 10. mjesec, kraj 10., početak 11. mjeseca.”

Gorski kotar u ponudi ima oko 400 objekata s 3000 kreveta.

Petar Hrg, direktor Turističke zajednice Gorskog kotara:

“Interes je tradicionalno izuzetno velik, to nas veseli, a ukoliko planirate to vrijeme provesti kod nas u Gorskom kotaru, dobro bi bilo požuriti.”

Jer za koji dan neće se imati što rezervirati za blagdanski odmor, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike