5.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Antonija Blaće: Naravno da se dogodi da druge žene bace oko na...

Antonija Blaće: Naravno da se dogodi da druge žene bace oko na mog supruga. Snimim ja to

Voditeljica Antonija Blaće progovorila je o svom suprugu bivšem vaterpolistu Hrvoju Brlečiću. Antonija i Hrvoje u braku su od 2015. godine, a voditeljica je sada progovorila o tome je li joj teško izbalansirati brak i karijeru.

– Pa ne znam, meni se čini da nije. Za mene to nije balansiranje nego normalan život. Prihvaćaš stvari kako dolaze, nemam pojma. Nemam formulu.

Možda dobar suprug? – kazala je Blaće za Story. Otkriva isto tako da se dogodi da neka druga žena baci oko na njenog supruga.

– Naravno da se dogodi. Snimim ja kad se baci oko, ali ja vam nisam ljubomorni tip uopće priznala je.

Dodala je i da se ne svađaju često, a kada se nešto porječkaju obično je oko gluposti.

– Baš gluposti. Jedna od najdražih prepirki mi je ona u prometu kad se raziđemo u mišljenju kojom rutom stići na odredište. Moja je ruta naravno najbolja, hahaha – rekla je.

Inače, za njihovu romansu doznalo se u ljeto 2009. godine nedugo nakon što je Antonija prekinula dugogodišnju vezu s marketinškim stručnjakom Hrvojem Hrvatinom. Dvije godine poslije pale su i zaruke, a iako je naposljetku sve prošlo u najboljem redu, Antonija je ne sluteći što će se tu večer dogoditi zamalo upropastila svoje zaruke. Hrvoje je, naime, u Beogradu, gdje je tada Antonija boravila zbog prijenosa emisija Big Brothera uživo, organizirao zabavu na brodu na koju je pozvao i nekoliko njihovih prijatelja među kojima je bio i njegov dobar prijatelj, vaterpolist Vanja Udovičić. Zbog brojnih poslovnih obveza i ‘stiske’ s vremenom Antonija mu je tada predložila da se zabave bez nje, no srećom, na inzistiranje svog tadašnjeg dečka, ipak je stigla na dogovorenu lokaciju. Veselo društvo uživalo je u laganoj vožnji rijekom, a mirnu večer iznenada su prekinuli trubači. No iznenađenjima tu nije bio kraj.

Već u idućem trenu s mosta je spušten transparent na kojem je pisalo ‘Budi moj jedini porok’ dok je Hrvoje ispred nje klečao držeći u ruci zlatni Cartierov prsten. Bračne zavjete Antonija i Hrvoje izmijenili su u lipnju 2015. godine na Gornjem Gradu u Crkvi svetog Marka. Antonija je ispred 200-tinjak uzvanika blistala u vjenčanici modnog dvojca Envy Room, a među gostima bilo je i poznatih lica pa su tako s mladencima do ranih jutarnjih sati slavili i naša proslavljena skijašica i dugogodišnja Hrvojeva prijateljica Janica Kostelić koja mu je bila i vjenčana kuma, scenarist i voditelj Joško Lokas, te RTL-ova voditeljica Marijana Batinić, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike