6.5 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Skandal u gradskoj upravi: Domar mladu djelatnicu godinama pratio, ljubio, dirao za...

Skandal u gradskoj upravi: Domar mladu djelatnicu godinama pratio, ljubio, dirao za stražnjicu…

Zaposlenica jedne splitske gradske ustanove prijavila je svog kolegu s posla koji ju je, kako je izjavila, zadnjih godina seksualno uznemiravao i zlostavljao. U pitanju je domar koji je od nje stariji šesnaest godina.

To je radio učestalo na način da bi je dirao za stražnjicu, grlio, ljubio, često pratio i čekao kad će biti sama, stiskao je rukama da se ne može oduprijeti, a jednom joj je skinuo i majicu, piše Slobodna Dalmacija.

Kada su njena kontinuirana protivljenja i opiranja ostala bez ikakvog učinka kod kolege s posla, ona je o svemu izvijestila policiju i podnijela kaznenu prijavu protiv njega.

“Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom provedeno zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela bludne radnje na štetu jedne ženske osobe. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njega je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu”, kazali su u PU splitsko-dalmatinskoj.

Posebno izvješće je zapravo nadopuna kaznene prijave koju je podnijela oštećena, a prijava protiv 57-godišnjaka ide redovitim putem, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike