4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Uršula Tolj nakon smjene na HRT-u: Svoju kći i svog sina naučila...

Uršula Tolj nakon smjene na HRT-u: Svoju kći i svog sina naučila sam da ne lažu i ne likuju

Dugogodišnja urednica i voditeljica na HRT-u Uršula Tolj (48) više nije na čelu hrvatske delegacije na Eurosongu. Odlukom Ravnateljstva HRT-a došlo je do promjene u ekipi Dore 2022. te će Uršulu Tolj na tom mjestu zamijeniti Tomislav Štengl. Što je uzrok ove iznenadne odluke nije poznato, a u javnost je iscurilo nekoliko možebitnih razloga. Među njima je i taj da je Tolj navodno bez odobrenja šefova raspisala natječaj za Doru 2022 koja se održava u veljači iduće godine.

Ipak, te je tvrdnje dan nakon smjene demantirala na svom Instagramu. “Da bi bila objavljena, Pravila natječaja za Doru moraju biti potpisana od Glavnog ravnatelja HRT-a. Bez tog potpisa ne može se raspisati natječaj”, napisala je Tolj.

Nedugo nakon objavila je i fotografiju sa zagrebačkih ulica i otkrila što je naučila svoju djecu, sina Petra i kći Ewu, koje je dobila u braku s bivšim suprugom Sveborom Laburom.

– Svoju sam kći i svoga sina primjerom naučila da ne lažu i ne likuju. Ne zato što će im se to obiti o glavu, a hoće, nego zato što je to baš ružno. Dno dna – poručila je Tolj u objavi.

Osim što navodno njezini šefovi nisu bili sretni što je natječaj za novu Doru raspisala bez njihovog znanja šuška se kako je probleme stvorila i činjenica što je prošle godine angažirala dizajnera Juraja Zigmana da osmisli kreaciju Albine Grčić koja nas je predstavljala u Rotterdamu, a taj posao je mogla povjeriti HRT-ovki Nataši Svekler, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike