1.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Boris Rogoznica progovorio o bivšoj supruzi! Otkrio u kakvom je odnosu s...

Boris Rogoznica progovorio o bivšoj supruzi! Otkrio u kakvom je odnosu s Doris Pinčić

Glazbenik Boris Rogoznica u lipnju prošle godine potvrdio da se razveo od glumice i TV voditeljice Doris Pinčić. U braku su proveli sedam godina i dobili dvoje djece, no njihova ljubav ipak nije potrajala. Nakon razvoda Boris se posvetio glazbenoj karijeri, a za vrijeme pandemije zaposlio se i u poznatoj automobilskoj kompaniji.

Nakon dužeg izbivanja iz medija Rogoznica je otvoreno progovorio o odnosu s bivšom suprugom.

– U dobrim smo odnosima, fokusirani smo na odgoj dvoje divne djece – rekao je Rogoznica za Story. I on i supruga s djecom imaju iskren i kvalitetan odnos. – Ona je predivna majka i sve odluke vezane za njihov odgoj donosimo i donosit ćemo zajednički – kaže Boris.

Otkrio je i kako trenutno nije u vezi. – Ne, trenutačno sam fokusiran isključivo na djecu, glazbu i posao. Moram priznati da istinski uživam u takvom životu – priznao je Zadranin. Da je braku s Doris došao kraj potvrdila je upravo voditeljica početkom lipnja prošle godine na društvenim mrežama.

– U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima mnogo važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome niti se to tiče IKOGA osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju – napisala je tada Doris na svojem Instagram profilu uz zajedničku obiteljsku fotografiju, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike