Ivanušec poskupio za čak osam milijuna eura, Ćaleta-Car i Kramarić upisali ogroman pad

Screenshot

Gledajući zadnji popis Zlatka Dalića za dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo i analizirajući Transfermarkt može se zaključiti da je šest hrvatskih reprezentativaca upisalo pad vrijednosti.

S druge strane veseli podatak da je 11 Vatrenih podiglo svoju vrijednost, a njih sedam je ostalo na istoj vrijednosti od zadnjeg ažuriranja cijena.

Najveću tržišnu vrijednost ima Mateo Kovačić koji vrijedi 45 milijuna eura, drugi je Marcelo Brozović s 40 milijuna eura, a treće mjesto zauzima Nikola Vlašić s 30 milijuna.

Od šest reprezentativaca koji su pali na cijeni (Kramarić, Pašalić, Ćaleta-Car, Pongračić, Vida i Grbić) najveći pad je upisao Duje Ćaleta – Car.

Stoper Vatrenih ima 25 godina i u svibnju je vrijedio 25 milijuna eura, a danas 18 milijuna što je značajan pad od čak sedam milijuna.

Kramarić je pao za pet milijuna eura, trenutno vrijedi 23 milijuna eura kao i Pašalić koji je smanjio vrijednost za dva milijuna eura. Grbić je vrijedio sedam milijuna eura, a sada mu je cijena 3,5 milijuna eura. Pongračić je pao za 1,5 milijuna eura, sada vrijedi 8,5 milijuna. Najmanji pad upisao je je Domagoj Vida, s četiri milijuna pao je na 3,7.

Najveći rast od čak osam milijuna upisao je Luka Ivanušec koji je u prosincu prošle godine vrijedio 5,5 milijuna eura, a do danas mu je vrijednost narasla na 13,5 milijuna eura.

Luka Sučić je s tri milijuna došao na 7,5 milijuna eura, a Borna Sosa je u nekoliko mjeseci poskupio za četiri milijuna i danas vrijedi 16 milijuna eura.

Borna Barišić je pokupio pola milijuna i trenutno vrijedi šest milijuna eura, a Josip Stanišić je nakon debija s 400 tisuća eura došao na 3,5 milijuna eura, piše Gol.hr

Share This Article