4.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Milanović: Plenković je puzajući državni udav, očekujem da malo pridavi svog...

VIDEO Milanović: Plenković je puzajući državni udav, očekujem da malo pridavi svog malog Baneta

U Vukovaru su danas sukobljeni predsjednik države Zoran Milanović i ministar obrane Mario Banožić. Sudjeluju na obilježavanju 30. godišnjica slamanja obrane naselja Lužac.

Prilikom dolaska u Lužac predsjednik i ministar su se rukovali.

Program obilježavanja započeo je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen-obilježja u naselju Lužac u ulici Ljudevita Posavskog, nakon čega slijedi sveta misa zadušnica za 69 poginulih i nestalih mještana naselja Lužac, prenosi N1.

“Ovo je postalo ozbiljno i već ima reperkusije na nacionalnu sigurnost. Ljudi koji rade takav posao su opasni za Hrvatsku”, rekao je Milanović, dodavši da je nemoguća daljnja suradnja s Banožićem.

Ministar koji optužuje vrhovnog zapovjednika OSRH za državni udar neodgovorno se ponaša, dodao je.

Od Plenkovića očekuje da riješe problem koji imaju, “a to je Banožić”.

Vojska je u ozbiljnoj materijalnoj krizi, zato što se potpuno zanemaruju njezine potrebe. Materijalno stanje u Hrvatskoj vojsci je gore od lošega, rekao je predsjednik, pa nastavio o premijeru, koji je rekao da Milanović provodi puzajući državni udar.

“To je još jedna kranje neozbiljna i alarmantna izjava jednog predsjednika Vlade. S obzirom da je on puzajući državni udav, očekujem da malo pridavi svog malog Baneta. Došao je neuk i užasno agresivan voditi jedan od najdelikatnijih sustava u državi i surađivati s vrhovnim zapovjednikom i biti mu na usluzi. On radi sve suprotno”, rekao je Milanović, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike