8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Bioterorist ili ministar: Aladrović snimljen u šetnji 8. dan nakon što...

VIDEO Bioterorist ili ministar: Aladrović snimljen u šetnji 8. dan nakon što je objavio da je pozitivan na koronavirus; Pozvana i policija

Ivan Pokupec, koji za sebe kaže da je sretno neuspjeli političar, kršćanin, aktivist itd. snimio je ministra Josipa Aladrovića u šetnji 8. dan nakon što je objavio da ima koronu. Pozvana je i policija.

“Ako mene pitate, mlađahni Josip Aladrović vodi jedan od najvažnijih ministarskih resora u ovoj monarhiji. Uz onaj koji vodi Vili Beroš , samo kod njega greške i propuste sustava djeca plaćaju – životom.

Krv malene Nikoll iz Nove Gradiške i malenog Denisa iz Pule još uvijek vapi za pravdom. I dok su nam svima ruke krvave kao društvu koje je naučilo okretati glavu kada treba reagirati, nepojmljivo mi je da najodgovorniji u sustavu socijalne skrbi – u trenirci i s rukama u džepovima – šeće kvartom 8. dan nakon što je objavio da je pozitivan na koronavirus i poziva se na svoja prava!

Arogantno izjavljujući da je snimanje njega kazneno djelo (na što sam se od srca nasmijao), a potom inzistirajući da mu se veteran Domovinskog rata koji mu po godinama gotovo može biti otac obraća sa “vi”, ovaj partijski gojenac kojem u biografiji kao jedini rad u životu stoji prodaja osiguranja, ostao je uznemiren činjenicom da smo se usudili doći na mjesto gdje mu živi dijete.

Činjenica da je obitelji Pilija iz Velike Gorice malena Dora oduzeta osmi dan nakon rođenja (!!!) ga nije uznemirila.
Pozvana je i policija zbog “kaznenog djela” povrede političarskog ega, no ista je – naravno – i otišla praznih ruku jer tražiti pomoć od bahatog ministra čiji podređeni tjednima i mjesecima ignoriraju vapaje roditelja još uvijek, za sada, nije kazneno djelo.

Temeljno nepoznavanje hrvatskih zakona, arogancija i bezbrižan stav prema vlastitim odgovornostima do onog trenutka kada im se pojaviš pred vratima, zajedničke su osobine svih moćnika koje smo do sada posjetili.

Podsjećam, Dragutin Hanžek iz Đurđevca je platio 8.000 kuna kazne i medijski bio razapet na stup srama jer je u vrijeme propisane izolacije obrađivao polje.

Aladrović šeće kvartom usred najnapučenijeg grada u Hrvatskoj.

Ostaje za vidjeti hoće li dobiti ispričnicu od Capaka osobno kao Hrebak kada je Plenkoviću trebala 76. ruka u Saboru ili će nam reći da nisu oni krivi što smo stoka pa mjera izolacije za nas koji nismo u partiji duže traje…

Nažalost, bojim se da horde preplaćenih dnovinara nisu u stanju ni to saznati, da ćemo i to morati izganjati mi, građani i volonteri.

U svakom slučaju, Josip više neće opušteno šetati dok se u njegovom resoru događaju upitna oduzimanja djece, još upitnija udomljavanja i ubojstva malenih.

Radi svoj posao ili daj ostavku!” napisao je Ivan Pokupec.

Najnovije

Još iz rubrike