-2.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Naša proslavljena skijašica objavila snimku ultrazvuka uz opis: Novi život se rađa

Naša proslavljena skijašica objavila snimku ultrazvuka uz opis: Novi život se rađa

Naša bivša skijašica Nika Fleiss je nakon profesionalne karijere u sportu dala priliku različitim strukama. Više od 20 godina „pokoravala“ je svijet pod svojim skijama pa je, s obzirom na diplomu iz novinarstva i odnosa s javnošću, počela karijeru u marketingu, a prije dvije godine odlučila je slijediti svoju treću ljubav, onu prema životinjama. Tako je dinamična Nika Fleiss na zagrebačkoj adresi Petrova 55 otvorila svoj salon za njegu kućnih ljubimaca i pet shop „Jack and Co“.

Njen je salon popularan, a Nika iz dana u dan usavršava svoje znanje i dijeli svoje uspjehe na društvenim mrežama. – I sama doma imam tri psa. Dva su terijera Jacka Rusella, 11-godišnji Jack i 10-godišnja Coco, a treći, trogodišnji Foxy, mješanac je basenjija i shiba inua – rekla je ranije Nika za Večernji.

– Cijeli sam život povezana sa životinjama i oduvijek sam htjela biti veterinarka. Budući da nemam vremena za novi studij, razmišljala sam što bih mogla otvoriti a da bude korisno za životinje i njihove vlasnike. Tako se rodila ideja o salonu.

U nizu radosnih vijesti, posebno se istaknula jedna najnovija – njena Jack Russel terierica Hawaiij Harleen Bina na svijet će donijeti nasljednike.

– Novi život se rađa, tj. rađaju – stoji u opisu Instagram storyja na kojemu je fotografija ultrazvuka. Na njoj je označena Nika, kao i profil njene ljubimice Bine koja ima vlastiti profil na spomenutoj društvenoj mreži. Kako stoji u opisu Bininog profila, ona je Talijanka koja živi u Hrvatskoj i na putu je postati šampionka kao što su to bili i njeni roditelji, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike