4.8 C
Zagreb
Naslovnica Sport Lokomotiva nakon poraza objavila svoju ljestvicu kao odgovor na Dinamovo ismijavanje

Lokomotiva nakon poraza objavila svoju ljestvicu kao odgovor na Dinamovo ismijavanje

Ovog vikenda su nešto medijskih minuta dobile i osobe koje vode društvene mreže u Dinamu. Naime, nakon pobjede Dinama protiv Gorice i poraza Hajduka u Koprivnici na društvenim mrežama zagrebačkog kluba osvanula je neobična ljestvica.

Klubove su umjesto grbovima ilustrirali emotikonima pa je Dinamo dobio lavića, Rijeka pomalo prijateljski val i sidro, Osijek Pinokija, a Hajduk vanzemaljca.

Naravno, Pinokio je aluzija na prozivanje bivšeg trenera Modrih Nenada Bjelice od strane igrača Rijeke Drmića nakon otkazivanja utakmice zbog pojave Covida u osječkom klubu, dok je vanzemaljac podsjetnik na ispadanja Hajduka od Gzire i tadašnjeg naslova u Slobodnoj Dalmaciji koji je ušao u povijest.

Iako slična zadirkivanja na društvenim mrežama nisu strana u Europi, Dinamova ljestvica dobila je negativne odjeke u javnosti, čak i od medija izrazito sklonih i bliskih maksimirskom klubu.

Lokomotiva je pak na neki način poslala drugačiju poruku. Oni su jučer izgubili u Puli od Istre 1961, a potom su objavila ljestvicu s imenima klubova, ali uz poruku #RespectYourRivals, u prijevodu ”poštuj svoje rivale”. Jedini emotikon bio je vlak koji simbolizira njihov klub, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike