-0.1 C
Zagreb
Naslovnica Sport Filipu Hrgoviću propao meč karijere: Kongoanac ga "izigrao" i odlučio se potući...

Filipu Hrgoviću propao meč karijere: Kongoanac ga “izigrao” i odlučio se potući s Yokom

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović nedavno je upisao 13. pobjedu u profesionalnoj karijeri, a i dalje je bez poraza.

Hrgović je nokautirao Radonjića i najavio da priprema meč svoje karijere. Hrvatski boksač je u rujnu otkrio da se dogovara meč s Martinom Bakoleom, to je trebao biti najveće ime u njegovoj profesionalnoj karijeri, a od toga neće biti ništa, bar ove godine kako je najavljivano.

Bakole je odbio Hrgovića i dogovorio borbu s Tonyjem Yokom, britanskom zvijezdom koji je nedavno pobijedio Petra Milasa.

”Najizgledniji je protivnik Martin Bakole, mislim da su s njim pregovori već počeli. Ali ne bih htio o imenima, puno puta smo izašli s nekim imenima pa bi se sve raspalo. Nećemo zezati navijače. Kad bude službeno, objavit ćemo”, rekao je Hrgović u rujnu.

”Čekamo samo potvrdu meča s Yokom. Želimo borbu kojom će Martin napraviti iskorak.Sve je dogovoreno”, rekao je Billy Nelson, trener boksača iz Konga koji je 15. na svijetu.

Britanac je nakon pobjede nad Milasom odmah prozvao Hrgovića, ali nitko iz Hrgovićevog tima nije odgovorio na te prozivke i na kraju je Bakole dobio meč s Yokom, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike