4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava U 48. godini preminula bivša pjevačica Srebrnih krila, prije samo mjesec dana...

U 48. godini preminula bivša pjevačica Srebrnih krila, prije samo mjesec dana dobila je tešku dijagnozu

Vlatka Grakalić, koja je od 1994. do 2000. godine bila glavni vokal grupe “Srebrna krila”, preminula je nakon kratke i teške bolesti, a tužnu vijest potvrdila je njezina sestra.

Bivša pjevačica grupe Srebrna krila, Vlatka Grakalić, preminula je u nedjelju u 48. godini života.

Prije samo mjesec dana doznala je kako boluje od raka maternice, a vijest o smrti potvrdila je njezina sestra Maja za Večernji list.

“Da, nažalost Vlatka je preminula jučer, 31. listopada 2021. nakon kraće i teške bolesti. Ispraćaj će biti tiho u najužem krugu obitelji. Obitelj traži mir i razumijevanje u ovim najtežim trenucima”, kazala je Vlatkina sestra.

Grakalić je postala glavni vokal “Srebrnih krila” nakon svoje imenjakinje Vlatke Pokos i u grupi je pjevala od 1994. do 2000. godine. Neke od hitova po kojima ćemo je pamtiti su “Ljubav je za ljude sve” i “O kako se ludo osjećam”.

Vlatka se nakon smrti frontmena Srebrnih krila Mustafe Ismailovskog Muca posvetila solo karijeri i 2008. nastupila na Dori s pjesmom “Kaži mi”.

Zadnjih godina živjela u Oslu, odakle je njezin suprug s kojim ima dvije kćeri i obično je u ljetnoj sezoni nastupala sa svojim cover bendom na Mallorci, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike