4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Studeni donosi promjene u ljubavi za tri znaka zodijaka

Studeni donosi promjene u ljubavi za tri znaka zodijaka

Ljubavne veze postaju ozbiljnije početkom studenog kada Venera prelazi u Jarca, što za nas znači da ne tražimo bilo koga, već onu pravu osobu. Nakon toliko nedavnih retrogradnosti i četiri planete koje su se okrenule direktno u listopadu, mnoge veze su na prekretnici, čak i ako je to samo u načinu na koji komuniciraju.

Iako ima manje ključnih tranzita tijekom mjeseca studenoga, svaki od njih ima snažan udarac na naše odnose. Poslije perioda koji je izgledao kao potpuna konfuzija, ulazimo u period jasnoće u odnosima gdje će istina biti vodilja k budućnosti o kojoj sanjamo, piše Luftika.

Bik

Velike stvari će se dogoditi ovog mjeseca za vas usporedno s pomračenjem Mjeseca u vašem znaku koje je za samo nekoliko tjedana. Za vas, proteklih nekoliko mjeseci pratila su razmišljanja i dileme o stabilnosti vaše veze i što ona uopće znači za vas.

Bilo je prilika da rastete, kao i da dopustite da se vaša perspektiva promijeni kako biste uključili više potreba vaših partnera u vezu.

Ovog mjeseca, razmislite dobro, bilo da su u pitanju zaruke, zajedničko useljenje ili samo konačno izgovorite kako se osjećate, vrijeme je da stvari prijeđu na sljedeći nivo.

Rak

Ovo bi trebalo izgledati kao emocionalno stabilniji mjesec za vas. S toliko energije zrakaa prošlog mjeseca i retrogradnih planeta, bilo je teško pratiti što uopće osjećate i vjerojatno ste na kraju bili izgubljeni.

Ako ste nedavno napravili korak unazad u svojim vezama, sada je vrijeme da ponovno uložite sebe i svoju energiju u svog partnera.

Ali to ne znači da se treba vratiti na ono što je bilo. Usredotočite se na sebe i svoje potrebe. Zapamtite da i vi zaslužujete vrijeme, ljubav i pažnju.

Vaga

Sada kada ste izabrali sebe, možete vidjeti kakav je osjećaj kad vas drugi izabere. Ne brinite ako vam ovo u početku bude izazovno.

Nakon što ste se upustili u vezu koja je bila jednostrana predugo, kada netko zaista ulaže energiju u vas i stvori taj siguran prostor možete se osjećati izgubljeno.

Ali ne dozvolite sebi da zaboravite da je ovo bila svrha cijelog posla koji ste radili i šta ste željeli od ljubavi.

Pobrinite se da ostanete svoji, sa što više spuštenih zidova, ali i pokažite svoje osjećaje, prenosi Nova.rs., prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike