6.5 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Na Marjanu pronađen muškarac dezorijentiran i ozlijeđen: Policija tragala za njim

Na Marjanu pronađen muškarac dezorijentiran i ozlijeđen: Policija tragala za njim

Na splitskom Marjanu oko 6 sati i 30 minuta u blizini Meštrovićevog šetališta pronađen je ozlijeđeni i vidno uznemireni muškarac, piše Dalmacija Danas.

Muškarcu koji je na još uvijek nepoznat način zadobio ozljede, u pomoć su nakon dojave priskočili djelatnici HMP, a ubrzo nakon toga na lokaciju su došli i službenici PU splitsko-dalmatinske.

“Mi smo jutros oko 6:30 sati zaprimili informaciju djelatnika Hitne medicinske pomoći. Naime, oni su bili upućeni na južni dio Marjana, u blizini Meštrovićevog šetališta i pronašli su dezorijentiranog muškaraca kojemu je bila nužna liječnička pomoć”, rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.

Izjavila je kako je njegov nestanak prijavljen sinoć te da su za njim intenzivno tragali.

“Kada smo došli na lokaciju, naši službenici su zatekli i djelatnike HMP. Utvrdili smo da se radi o muškarcu čiji nestanak je prijavljen sinoć i za kojim su poduzimane mjere traganja. On je odveden u splitsku bolnicu gdje mu se pruža liječnička pomoć, a policijski službenici utvrđuju sve činjenice i okolnosti vezane za ovaj događa”, rekla je Lolić i dodala kako još uvijek utvrđuju sve okolnosti ovog događaja na Marjanu, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike