4.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Gatesov rođendanski tulum: Po goste stigao helikopter, svi uzvanici morali poštovati jedno...

Gatesov rođendanski tulum: Po goste stigao helikopter, svi uzvanici morali poštovati jedno pravilo

Osnivač Microsofta Bill Gates organizirao je privatnu rođendansku zabavu u turskoj uvali u blizini Bodruma, na koju je pozvao i kolegu superbogataša, milijardera i bivšeg izvršnog direktora Amazona, Jeffa Bezosa.

Gates, čija se neto vrijednost procjenjuje na 136 milijardi dolara, u srijedu je proslavio 66. rođendan, a na zabavi na plaži u Fethiyeu je, osim Bezosa, bilo i 50 drugih gostiju.

Uzvanici su s Gatesove megajahte nazvane Lana helikopterom prevezeni do osamljene i slikovite uvale. Osnivač Microsofta luksuzno plovilo s teretanom, jacuzzijem i bazenom trenutačno iznajmljuje za 1,8 milijuna eura na tjedan.

Gatesova rođendanska proslava trajala je oko četiri sata. Na jelovniku su se našli plodovi mora, sushi i pizza, a pio se šampanjac, objavio je Business Insider. Turski mediji pišu kako svi zaposleni na zabavi nisu smjeli koristiti svoje pametne telefone kako bi se zaštitila privatnost gostiju.

Inače, Bill Gates već neko vrijeme boravi na turskoj obali, a prošloga tjedna viđen je u popularnom turističkom odredištu Bodrumu.

Njegov prijatelj Jeff Bezos poslije rođendanskog tuluma navodno se privatnim helikopterom vratio na svoju jahtu Flying Fox usidrenu u Gökovi, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike