6.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Medvjed koji igra šah, vozi se u autu, odlazi na piknike...

VIDEO Medvjed koji igra šah, vozi se u autu, odlazi na piknike i – pozira fotografima

Jeste li ikada vidjeli medvjeda i pomislili kako bi bilo krasno imati ga za kućnog ljubimca? Tu veliku i opasnu zvijer imati doma, dijeliti s njom hranu, voditi je na izlete, šetati s njom kroz šumu…?

Ni mi, piše Jutarnji list.

No, jedan par u Rusiji ima upravo medvjeda za kućnog ljubimca. Nije poznato koja je veza medvjeda i Rusa, no čini se kako mnogi stanovnici te zemlje upravo ovu životinju smatraju savršenim kućnim ljubimcem. Među njima je i jedna obitelj koja svoje snimke i fotografije objavljuje na Instagramu, gdje ih prati 167 tisuća ljudi Tamo vidimo što sve njihov medvjed Stepan radi, odnosno, kako živi, no također saznajemo i da je moguće ‘posuditi’ ga, ako želite imati, recimo, jedinstvene fotografije za neku društvenu mrežu.

Stepan se tako vozi u autu, igra šah, uživa na piknicima u šumi… Što se potonjeg tiče, našli smo snimku na kojoj čovjek i Stepan sjede u šumi i dijele sendvič, Drugim riječima, čovjek dijeli svoj sendvič s medvjedom. No, pametan je taj i kruh ga nimalo ne zanima, tako da zapravo svaki put kad ustima krene prema hrani – polože pekmez, piše Jutarnji list.

Najnovije

Još iz rubrike