8 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u...

Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo

Gdje vam je supruga, upitala je njemačka policija vozača kamioneta kada je njega i sina zaustavila 22. listopada 2020. godine na autocesti A7 u Donjoj Saskoj, javlja Fenix.de.
– Spava na stražnjem sjedalu – odgovorili su otac i sin. Policija je tada zatražila da ponovno pogledaju, a kada se dvojac osvrnuo uslijedili su zbunjeni pogledi, jer žene nije bilo. Vozili su se čak 50 kilometara, a da nisu primijetili da u vozilu nema njihove supruge i majke.

Prema policijskom priopćenju, Norvežanin, njegova supruga i njihov sin su se vraćali s odmora u Španjolskoj. Stali su na odmorištu Hedemünden. Žena je otišla na toalet, kad se vratila “njezinih muškaraca” nije bilo, javlja Fenix.de.

Carinik koji se slučajno zatekao na odmorištu je shvatio što se događa i odmah zvao policiju koja je započela potragu. Kamionet pun kofera, zaustavili su oko 50 kilometara sjevernije od mjesta gdje su ostavili ženu. Kada su shvatili što se događa, izgledali su zbunjeno, navodi u priopćenju policija. U Mengershausenu u okrugu Göttingen, otac i sin su opet “primili” suprugu i majku natrag u vozilo. Obitelj se zahvalila ”prijateljskoj njemačkoj policiji”, koja je tako brzo riješila problem, a iz policije su se i našalili na račun cijele priče.

– Nažalost, nije poznato je li žena morala natrag na stražnje sjedalo ili je ovaj put za sigurnost sjela na suvozačevo mjesto i tamo ostala do kraja putovanja do Norveške – napisali su, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike