4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mojmira Pastorčić o tome što je pročitala o sebi: Covid veleposlanica, lažljivica,...

Mojmira Pastorčić o tome što je pročitala o sebi: Covid veleposlanica, lažljivica, plaćenica, vještica…

Mojmira Pastorčić jedna je od voditeljica koja svoj privatni život oduvijek nastoji držati daleko od očiju javnosti. Intervjue daje rijetko, odnosno samo kada je povod neki njezin poslovni uspjeh, a nije prisutna ni na društvenim mrežama. Ipak, čini se da se korisnici Facebooka itekako bave njome pa se u posljednjoj emisiji osvrnula i na to.

Njezina izjava prenosi se u cijelosti:

“Nikad nisam imala Facebook, ali voljela bih vam pročitati što sam na Facebooku pročitala o sebi. S papira. Ja sam očito za HDZ, glavni sam pitbull Stožera, anarhist, otvoreno navijam za Možemo!, katotalibanka sam, pravoslavka, četnikuša, jugonostalgičarka, ‘Zlojmira’, covid veleposlanica, lažljivica, plaćenica, vještica nad vješticama, prodana duša, ‘tko ti više vjeruje’, ‘glupačo’, ‘tupava voditeljica’, ‘potplaćena tuka’, uzor su mi kradezeove lopine, dnovinarka, ‘kao neka druga vrsta, ali ne ljudska’. I moj osobni favorit: ‘Tebe bi, Mojmira, i toster mogao zamijeniti, a ne robot.’ Hvala svima, ali vratimo se mi našoj temi.” , kazala je voditeljica RTL Direkta u sinoćnjoj emisiji.

Nedavno je također bila u žiži javnosti, kada je u javnost došla informacija kako navodno prelazi na Tv Una, o čemu je rekla: – Da, zvali su me da budem voditeljica Dnevnika na TV Una, ali kolegama sam se zahvalila na komplimentu i odbila njihovu ponudu. Ne napuštam emisiju koju uređujem i vodim, i koju smo pretvorili u jednu od najgledanijih i najprepoznatljivijih emisija u Hrvatskoj, zbog čega ovog petka, 1. listopada krećemo i s novim izdanjem. RTL Direkt petkom bit će malo drugačiji format, bliskiji late night showu. Sama ga uređujem i vodim, i osjećam dovoljan pritisak i nervozu i bez ovih naklapanja o mom tobožnjem transferu. Hvala na interesu – poručila je tada, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike