4.8 C
Zagreb
Naslovnica Sport Lokosi trljaju ruke, stižu milijuni! Ovi velikani žele Kačavendu, ali nešto se...

Lokosi trljaju ruke, stižu milijuni! Ovi velikani žele Kačavendu, ali nešto se pita i Dinamo

Lukas Kačavenda ove sezone je postao hit igrač HNL-a. Mladi 18-godišnji nogometaš Lokomotive postao je U-21 reprezentativac Hrvatske, a u domaćem prvenstvu je pokazao veliku klasu.

Kačavenda je ove sezone upisao 12 nastupa u HNL-u i zabio tri gola i dodao jednu asistenciju. Ubrzo se prometnuo u možda i najopasnijeg nogometaša Lokomotive, iako tek ima 18 godina.

Takvi nastupi nisu prošli ispod radara europskih klubovima, a potvrđen je interes velikog Milana, a osim toga želi ga i Fiorentina i još nekoliko klubova iz najjačih europskih liga.

Nije tajna da sve što valja u Lokomotivi završi u redovima Dinama pa je za očekivati da bi Kačavenda mogao brzo preseliti u Maksimir koji je dosta oslabljen odlascima Majera, Jakića i Gavranovića, a njihove zamjene nisu dovedene.

Interes Dinama navodno postoji, a Kačavenda prema Transfermarktu vrijedi već 800 tisuća eura. Naravno, cifra izlaznog transfera sigurno će biti veća, a Lokosi mogu zadovoljno trljati ruke je će dobro napuniti blagajnu, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike