4.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Lauc nakon znanstvenog članka o besmislu COVID potvrda: Ovaj puta je bilo...

Lauc nakon znanstvenog članka o besmislu COVID potvrda: Ovaj puta je bilo dovoljno samo tjedan dana da se jasno pokaže da je ono što govorim točno

Gordan Lauc oglasio se na fb-u nakon današnje objave istraživanja u medijima, po kojem su COVID potvrde besmislene:

“U nekim prošlim situacijama je trebalo i nekoliko mjeseci, no ovaj puta je bilo dovoljno samo tjedan dana da se jasno pokaže da je ono što govorim točno.

Kad sam prošli tjedan rekao da cjepiva slabo štite od zaraze, pojedini novinari i marketingaši pandemije su me napali iz svih oružja. U današnjem Jutarnjem listu imate veliki članak koji jasno pokazuje da sam bio u pravu i da su i ovaj puta (kao i svaki puta do sada) njihovi napadi na mene bili samo propagandne poruke pandemijskog marketinga.

Svi ozbiljni znanstvenici su i prije tjedan dana znali da sam u pravu (zato su čak i “Apelisti” u njihovom zadnjem pamfletu bili iznimno oprezni u izjavama), no kada je marketinški budžet dovoljno velik, istina lako padne kao žrtva…
Cjepiva su najbolji način kojim pojedinac može umanjiti rizik od teškog oblika bolesti, no i cijepljeni se vrlo lako mogu zaraziti i mogu prenijeti virus drugima te stoga bilo kakva prisila prema onima kod kojih je rizik teškog oblika bolesti mali nema nikakve svrhe (osim profita proizvođača cjepiva)”, napisao je Lauc.

U Lancetu objavljeni rezultati velikog istraživanja: Covid propusnice nemaju nikakvog smisla!

Najnovije

Još iz rubrike