21.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Umjesto vjenčanja - prekid! Poznati televizijski par prekinuo uoči četvrte godišnjice veze

Umjesto vjenčanja – prekid! Poznati televizijski par prekinuo uoči četvrte godišnjice veze

Novinarka i voditeljica sportskih minuta na RTL-u Ivona Hemen (30) i voditelj RTL-ove informativne emisije RTL Danas Ivan Vrdoljak (36) više nisu zajedno. U vezi su bili od kraja 2017. godine, a prekinuli su uoči četvrte godišnjice veze, piše Glorija. Što je presudilo njihovoj ljubavi za sada nije poznato, a tako će vjerojatno i ostati jer svoj privatan život nikada nisu pretjerano voljeli izlagati u javnosti.

Njihova ljubav rasplamsala se upravo na hodnicima RTL-a. -Imamo iste interese i veoma smo slični po pitanju brojnih stvari, tako da smo vrlo brzo kliknuli. Pokoji ručak i kava na pauzi odradili su svoje- kazala je Ivona u jednom od intervjua. Jedno drugome bili su velika podrška kako u poslu tako i van njega.

– Budući da je on iskusniji dobro mi dođu njegovi savjeti. Međusobno smo si vjetar u leđa- isticala je lijepa reporterka. A osim posla, vezali su ih i slični interesi van redakcije. Oboje uživaju u sportskim aktivnostima, a slobodne trenutne nerijetko su provodili aktivno i izvan svoja četiri zida. -Kad je lijepo vrijeme volimo se otisnuti motorom i uživati u prirodi, a na kraju dana nema ništa slađe od izležavanja na kauču i gledanja serija i filmova- rekla je Ivona. Iako su mnogi priželjkivali vidjeti ih pred oltarom taj se scenarij, ako je suditi prema trenutnoj situaciji, nažalost ipak neće dogoditi, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike