5.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Sukob kćeri i majke: "Tražiš si je*ače, stavljaš svoje gole slike na...

Sukob kćeri i majke: “Tražiš si je*ače, stavljaš svoje gole slike na Internet”, “Nisi ni ti ništa bolja”

64-godišnja majka Anđa i 33-godišnja kći Sara iz Podravine uhićene su nakon što su se posvađale i počupale pa je morala intervenirati policija.

Incident se dogodio sredinom kolovoza ove godine u obiteljskoj kući u Podravini oko 17 sati i 30 minuta, nakon što je majka ušla kćeri u sobu i prigovorila joj da “leži cijeli dan.”

“Ne možeš ležati cijeli dan, ne možeš besplatno biti pod mojim krovom, nemaš nikakve novce. I kurvo, tražiš si je*ače, stavljaš svoje gole slike na Internet”, vikala je majka na svoju kćer, javlja Danica.hr.

Međutim, Sara joj nije ostala dužna.

“Nisi ni ti ništa bolja, slikala si se i imala bogate ljubavnike. I ti si, kurvo, ništ koristi, pogledaj se kak si ružna, nitko te neće, mene si ostavila s bakom, a ti si se kurvala”, vrijeđala je kćer majku.

Sara je nakon toga krenula u hodnik kako bi nazvala hitnu i policiju, ali Anđa je odmah došla za njom te su se počeli međusobno naguravati. U jednom je trenu kći majku snažno povukla za kosu, nakon čega su prestale.

Policija ih je odmah uhitila te su prenoćile u policijskom pritvoru i drugi dan oko 15 sati puštene su na slobodu. Sutkinja ih je kaznila s po 600 kuna zbog obiteljskog nasilja, ali ne moraju ništa platiti s obzirom na to da im se uhićenje računa kao dva dana zatvora.

Anđa je, inače, umirovljenica i neudana majka dvoje djece s mirovinom od 2500 kuna, a Sara rastavljena majka djeteta bez posla i primanja, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike