15.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ovo su prizori iz jedne škole. Učenici nastavnicima i ravnatelju plešu u...

Ovo su prizori iz jedne škole. Učenici nastavnicima i ravnatelju plešu u krilu. Škola je pod istragom

Srednja škola u Kentuckyju pod istragom je nakon što su javnost procurile šokantne fotografije sa školske predstave. Na njima se vidi kako učenici nastavnicima i ravnatelju plešu u krilu.

Sve je započelo nakon što je fotografije jedan korisnik Twittera podijelio s Facebook stranice srednje škole Hazard, nakon čega je škola sve fotografije izbrisala s društvenih mreža. Fotografije su sablaznile javnost jer na njima su prikazane učenice odjevene u uniforme Hooters konobarica kako nose piće nalik pivu, dok na drugim fotografijama učenici u mrežastim čarapama i suknjicama jednom nastavniku i ravnatelju škole Donaldu Mobeliniju plešu u krilu.

“Cijeli slučaj je pod istragom”, rekla je školska nadstojnica Susan Combs. Mobelini je navodno dvaput istraživan zbog incidenata s alkoholom u kojima su sudjelovali studenti.

U jednom slučaju su na internetu osvanule fotografije na kojima on vozi studente nakon što su pušili i pili alkohol, a u drugom slučaju policija je uhvatila učenike kako piju na školskom igralištu nekoliko trenutaka nakon što ih je ravnatelj napustio, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike