0.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Otac misice koju napadaju zbog dvoglavog orla: Poludio sam, ja sam četnik,...

Otac misice koju napadaju zbog dvoglavog orla: Poludio sam, ja sam četnik, mi smo normalna srpska obitelj

Nakon što je s kolegicama iz Crne Gore, Albanije i Kosova rukama pokazala dvoglavog orla, što je simbol Velike Albanije, srpska misica Valentina Petrović razljutila je javnost u svojoj zemlji, a mnogi su joj poručili da se vrati doma iz Egipta, gdje se održava svjetski izbor Miss Intercontinental.

U obranu svoje kćeri stao je njen otac Aleksandar Petrović, koji ju je za Kurir.rs pokušavao opravdati ističući da Valentina dolazi iz četničke obitelji i da se tako nije trebala ponašati.

– Ona je dijete, pojma nema, nesvjesno je to napravila, nije razmišljala, to je sad jedna katastrofa. Moja Valentina je vrlo srpski nastrojena, moram to tako reći da biste razumjeli. Tata joj ima stotinu fotografija ispod četničke zastave, znači, mi smo jedna normalna srpska obitelj – rekao je Petrović i dodao:

– Valentina me nazvala, plačući na telefon, govoreći mi: ‘Tata, što sam napravila’, a ja sam joj rekao: ‘Sine, napravila si nešto što nisi trebala.’ Ja sam prvi poludio kad sam vidio, ja sam bio u ratu, ako je itko za ovu zemlju dao, ja sam. Ovo je katastrofa za dijete, moram je psihički srediti. Ovo je potpuno jedan bezazlen slučaj, ona je rođena u srpskoj oobitelji, čačanskoj, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Čačku, zar trebamo djecu opterećivati u ova vremena takvim stvarima. To je sve bezazleno, to su sve djevojke u pitanju, nema razloga da se tu svoja zemlja dovodi u pitanje, naopako stvarno – zaključio je Petrović, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike