5.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Velika akcija uhićenja u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku! 180 policajaca na terenu,...

Velika akcija uhićenja u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku! 180 policajaca na terenu, više desetaka privedenih

U suradnji s Uskokom u srijedu ujutro započela je velika akcija uhićenja u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku!

U akciji je angažirano 180 policijskih službenika koji su, raspoređeni u više timova, u ranim jutarnjim satima pokucali na vrata osumnjičenika na više desetaka lokacija. Akcija se provodi na području Policijske uprave zagrebačke, splitsko-dalmatinske i dubrovačko-neretvanske, a uhićeno je više desetaka osoba. U tijeku je provođenje dokaznih radnji.

”Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PNUSKOK-om i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave. Navedene radnje, koje se provode u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, odnose se na više desetaka osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile porezna kaznena djela”, navode iz policije
“Navedene radnje, koje se provode u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, odnose se na više desetaka osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile porezna kaznena djela.
USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju”, objavio je USKOK.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje kako je u akciji policije i USKOK-a do sad uhićeno 27 ljudi s područja Splita, Solina i Kaštela. U tijeku su pretresi stambenih i poslovnih prostora, a pojedincima je, prema neslužbenim saznanjima, pretraživano i po nekoliko automobila luksuzne klase, tipa Porsche, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike