4.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Nakon više mjeseci natezanja i podmetanja registrirana Udruga hrvatskih pravoslavnih branitelja

Nakon više mjeseci natezanja i podmetanja registrirana Udruga hrvatskih pravoslavnih branitelja

Branimir Glavaš oglasio se na fb-u:

“NEVLADINA “UDRUGA HRVATSKIH PRAVOSLAVNIH BRANITELJA”, NAKON VIŠE MJESECI NATEZANJA I PODMETANJA, NAPOKON I SLUŽBENO REGISTRIRANA!

Hrvatski branitelj Goran Macura iz Šibenika nedavno je javno izjavio: “Rekao sam ‘NE’ Martiću i pristupio Hrvatskoj vojsci! Sada kažem ‘NE’ i Pupovcu – njegov glavni grad je Beograd, a moj Zagreb!“, a što hrvatski režimski mediji ne žele objaviti.

“Rekao sam ‘NE’ Mili Martiću kada su mi šibenski Srbi krajem 90-te nudili oružje i stavio se na raspolaganje Hrvatskoj vojsci, imam tisuću dana bojišta, a zbog Srpske pravoslavne crkve nemam pravo čak niti na pogreb uz počasni plotun, moje dijete, kako sada stvari stoje, neće dobiti ni hrvatsku zastavu kada odem s ovoga svijeta”, izjavio je Goran Macura, ratni veteran 113. šibenske brigade HV-a i osnivač Udruge hrvatskih pravoslavnih branitelja: – “Kada smo se zbog takvog odnosa prema hrvatskim braniteljima pravoslavne vjeroispovijesti žalili nadležnim institucijama, rekli su nam da im je žao i da smo ostali nigdje!”

“Jedne večeri je došao po mene neki dečko i rekao mi da idemo u Knin po naoružanje! Govorio je da Martić dijeli oružje, a ja sam mu se zahvalio i rekao mu da mi nikad više ne dolazi u kuću”!

Dragi suborci i hrvatski branitelji, neka vam je sretno i plodonosno u vašem daljnjem radu vaše nevladine Udruge. Bitno je da ostanete nevladina udruga, a ne da vas kupe za “Judine škude”, kao što su “kupljene” gotovo sve braniteljske udruge u RH.

Svojim djelima dokazali ste da je Hrvatska vaša domovina, onda kada je Hrvatskoj to najviše trebalo i za to vam veliko hvala!”, piše Glavaš.

Najnovije

Još iz rubrike