5.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Pjevač Mišo Kovač izašao iz bolnice i odmah se bacio na posao:...

Pjevač Mišo Kovač izašao iz bolnice i odmah se bacio na posao: Panika je uvijek kada je on u pitanju

Mate Mišo Kovač izašao je iz bolnice, a odmah je krenuo u Podstranu, gdje je snimao spotove za stare hitove prije nekoliko dana.

Legendarni domaći pjevač Mate Mišo Kovač izašao je iz bolnice, a njegova kći Ivana za Dalmatinski portal je poručila da se osjeća dobro. Zahvalila je svima na brizi, a istaknula je kako joj je najvažnije da je njezin otac dobro. “Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu, ali razumijem”, rekla je Ivana.

Čim je izašao iz bolnice, Mišo je otišao u Podstranu, gdje je prije nekoliko dana snimao spotove za svoje stare hitove. Pisalo se da je pjevač u bolnici završio zbog respiratornih problema, no njegova je kći to sve negirala. “Tata nema nikakve respiratorne tegobe, što su neki naklapali. Jednostavno, često je po kontrolama, a sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna”, rekla je Ivana prije par dana za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Mišo je prije dvije godine zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12.000 ljudi u Spaladium areni, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike