5.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Tučnjava u KBC-u Rebro: Porazbijali su inventar, gurnuli medicinsku sestru. Bilo je...

Tučnjava u KBC-u Rebro: Porazbijali su inventar, gurnuli medicinsku sestru. Bilo je strašno

U noći sa subote na nedjelju izbila je masovna tučnjava na hitnom prijemu KBC-a Rebro. Djelatnik bolnice naveo je da je jedan mladić zadobio razne prijelome.

– Porazbijali su inventar, jedan se pokušao sakriti iza medicinske sestre koju su gurnuli i bacili na pod. Pa su cipelarili tog jednog dečka ispred prostorija u kojima ljudi umiru od raka – priča za 24 sata djelatnik bolnice.

– Bilo je strašno, nitko nije mogao ni blizu. Teško su ozlijedili tog dečka kojeg su cipelarili, bili su razjareni. Dečko ima razne prijelome kosti lica, došlo je valjda 20 policajaca, krim policija… Strašno – dodaje. Navodi kako se ovo nije dogodilo prvi put. Kako kaže, često se osobe iskaljuju na djelatnicima koji nema zaštitu.

– Ovakvi ekscesi su česti na hitnom prijemu Rebro gdje napadaju djelatnike. Iskaljuju se na nama. Nemamo zaštitu, treba li netko od djelatnika poginuti pa da dobijemo policijsku zaštitu? Barem vikendom kad ovakvih slučajeva ima puno više. Nekidan je isto ušao razjareni lik, sve nam je porazbijao. Ali ovo sinoć, to je bilo strašno. Toliko su lamatali tog dečka na podu, da se netko približio, isto bi dobio batine. Političari imaju zaštitu, a mi ne možemo dobiti policijsku zaštitu vikendom – dodao je, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike