5.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Pljušte reakcije na račun kipa Toše Proeskog: Ako je ovo on, ja...

Pljušte reakcije na račun kipa Toše Proeskog: Ako je ovo on, ja sam Lepa Brena!

Jučer je u Novoj Gradiški otkriven spomenik makedonskom slavuju Toši Proeskom koji je tragično izgubio život 16. listopada 2007. godine. Proeski je poginuo u prometnoj nesreći na autocesti kod Nove Gradiške, a spomenik je napravio kipar Slavko Bunić.

Nakon vijesti o otkrivanju spomenika, društvene mreže prepravile su reakcije, a mnogi se slažu da kip uopće ne nalikuju pjevaču. „Stravičnije nešto vidjela nisam. Natječete li se vi tko će napraviti “bolju” karikaturu? Zar ni malo ne cijenite ovog predivnog čovjeka? Što je ovo? Sprdačina? Nije li vas sramota? Maknite ovo jer svi vam se smiju… Ja nemam srca smijati se jer je pretužno. Sramite se!!! Ovako upropastiti lik Todora Proeskog je toliko mučno da mi je teško pronaći prave riječi kojima bih opisala ovu sramotu“, komentar je ljute obožavateljice. „Žalosno da nije moglo malo bolje to. Da ne piše Toše, nikad pogodili ne bismo tko je“, napisala je druga osoba. „Ako je ovo Toše Proeski, ja sam Lepa Brena“, još je jedna od reakcija. „Na prvu mi liči na Tomu Zdravkovića, a i na drugu, bar po držanju mikrofona. Dobro je pa je umjetnik ugravirao “TOŠE”, inače kolaps“, još je jedna od reakcija. „Ovo ako je Toše, onda sami ja Plenković“, pisali su šokirani obožavatelji.

Foto: Screenshoot Facebook
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/showbiz/pljuste-sale-na-racun-kipa-tose-proeskog-ako-je-ovo-on-ja-sam-lepa-brena-1533590 – www.vecernji.hr

Podsjetimo, Toše je bio poznat po svojim izvedbama, ali i po skromnosti, humanosti i nesebičnosti. Imao je brojne hitove poput ‘Igra bez granica’, ‘Ledena’, ‘Dal’ si sretnija?’, ‘Bože, brani je od zla’, a surađivao je i s brojnim kolegama s estrade, piše Večernji.

U Novoj Gradiški otkriven spomenik Toši Proeskom

Najnovije

Još iz rubrike