5.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Napadači koji su izazvali tučnjavu u bolnici, uhićeni su: Dvojica teže ozlijeđenih...

Napadači koji su izazvali tučnjavu u bolnici, uhićeni su: Dvojica teže ozlijeđenih zadržana su na liječenju

Napadači koji su započeli tučnjavu u KBC-u Zagreb, prema neslužbenim informacijama su uhićeni. Ravnatelj bolnice potvrdio je da su ozlijeđena dvojica muškaraca zadržana u bolnici.

Nakon tučnjave do koje je došlo noćas oko tri sata na Hitnom prijemu KBC-a Rebro, hospitalizirana su dvojica ozlijeđenih muškaraca.

Policija je samo kratko izvijestila da je do incidenta došlo na Hitnom prijemu zdravstvene ustanove, te da su iz zasad neutvrđenog razloga četvorica nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu muškaraca (24, 25) nakon čega su oštetili inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema.

“Došli su zatim do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca (24 i 25 godina) su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Očevid će se obaviti danas, kriminalističko istraživanje je u tijeku”, priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Jedan muškarac zbrinut je na traumatologiji, a drugi na maksilofacijalnoj kirurgiji.

“Jedan pacijent ima teške ozljede čeljusti, a drugom je stradao torakalni kralježak. Obojica su van životne opasnosti, ali ostaju na liječenju”, izjavio je ravnatelj KBC-a Zagreb, prof.dr. Ante Ćorušić za Jutarnji list. On je potvrdio da je policija bila u bolnici do sedam ujutro te da su izuzete sve video snimke kako počinitelji bili privedeni pravdi.

Navodno je sve počelo u Lučkom, gdje se sukobilo nekoliko osoba.

Teže je stradao jedan muškarac pa su ga prijatelji ukrcali u automobil i krenuli po pomoć na Rebro. No, za njima su krenuli i oni s kojima su došli u sukob i pratili ih do bolnice.

Ozlijeđenog su prijatelji smjestili u OHBP Rebra i uputili se u svoj automobil, navodno berlinskih registracija, ali su ih ispred hitnog prijema sustigli i napali oni koji su ih pratili.

Tako su teško ozlijedili i drugog muškarca, a potom su u prostoru OHBP-a ponovo napali već ozlijeđenog, piše Jutarnji list.

Intervenirali su zaštitari bolnice i pozvali policiju koja je sve do ranih jutarnjih sati radila uviđaj. Navodno, nitko drugi od pacijenata i osoblja nije napadnut niti je stradao inventar bolnice.

Prema neslužbenim informacijama napadači su uhićeni, no u zagrebačkoj policiji nisu htjeli iznositi nikakve detalje sve do završetka kriminalističke istrage, prenosi Dnevnik.hr

Tučnjava u KBC-u Rebro: Porazbijali su inventar, gurnuli medicinsku sestru. Bilo je strašno

Najnovije

Još iz rubrike