-4.2 C
Zagreb
Naslovnica Sport Kapetan Rijeke u ime ekipe ispričao se navijačima

Kapetan Rijeke u ime ekipe ispričao se navijačima

Kapetan Rijeke Hrvoje Smolčić ispričao se navijačima Rijeke u ime prve ekipe zbog događaja nakon prvenstvene utakmice protiv Lokomotive odigrane u srijedu.

Lokomotiva je osvojila sva tri boda na Rujevici u zaostalom dvoboju 4. kola Prve HNL, slavila je 2-1.

– U ime cijele ekipe ispričavam se svim navijačima zbog situacije koja se dogodila nakon završetka utakmice protiv Lokomotive. Naše razočaranje zbog poraza i loše igre ne opravdava činjenicu da nakon utakmice nismo odmah svi zajedno, kao ekipa, došli pozdraviti navijače koji nas prate i podržavaju u pobjedama i porazima. Svi znamo da su navijači naš 12. igrač, a prazne tribine za vrijeme korone, najbolje su pokazale važnost navijača i koliko nam znači njihova podrška. I zato im se još jednom ispričavam i u ime ekipe zahvaljujem na podršci koja nije izostala u niti jednom trenutku, neovisno o rezultatu, rekao je Smolčić.

– Borbom i požrtvovnošću na travnjaku odužit ćemo se navijačima. Već u nedjelju nas očekuje nova važna utakmica protiv Lokomotive i pozivam sve koji mogu da nas podrže i u Kranjčevićevoj, kao i na idućoj domaćoj utakmici protiv Osijeka, dodao je Smolčić, piše HRT.

Najnovije

Još iz rubrike