VIDEO Sudi Ukrajinka: Dinamo u Beču protiv Rapida po drugu pobjedu u gostima

Foto: FB

Dinamo danas od 18.45 u Beču igra susret trećeg kola skupine H Europske lige protiv Rapida i nada se još jednoj pobjedi u gostima, koja bi mu širom otvorila vrata prolaska u drugi krug natjecanja, piše HRT.

Modri su u prvom kolu kod kuće poraženi od West Hama, a u drugom su u gostima sjajnom predstavom nadigrali Genk. Trener Damir Krznar imao je dosta problema uoči putovanja u Beč, pa je Duje Čop ostao u Zagrebu, a Krznar je poveo samo dva napadača, Brunu Petkovića i Komnena Andrića.

– Rapid je protivnik koji je u svoje prve dvije izvedbe zadovoljio kvalitetom što se tiče igre, ali im je izostao rezultat. Rezultat je dva poraza, ali izvedba koju su pružili je izvedba za respect i sve samo ne za opuštanje. Trebat ćemo uložiti naš maksimum, puno truda i zalaganja i raditi svih 90 plus minuta da dođemo do svog cilja, a došli smo ganjati još jednu pobjedu, rekao je Krznar u najavi utakmice.

Susret Rapida i Dinama sudit će ukrajinska sutkinja Katerina Monzul, što će biti prvi put da Modrima u europskoj utakmici sudi žena.

U drugom dvoboju skupine H West Ham je domaćin Genku.

U skupini H nakon dva kola vodi West Ham sa šest bodova, drugi je Dinamo s tri, koliko ima i treći Genk, a Rapid je na dnu bez bodova, piše HRT.

https://hrvatska-danas.com/2021/10/21/uzivo-europska-liga-rapid-dinamo-rapid-rano-poveo/

Share This Article