5.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Kraj drame u Karlovcu: Gospođa koja je šetala psa pronašla crnu gorilu...

Kraj drame u Karlovcu: Gospođa koja je šetala psa pronašla crnu gorilu za kojom su mnogi tragali

Karlovčane je na Crnoj promenadi na putu prema Arboretumu jutros dočekala crna gorila. Kasnije je nestala, a potom se u potragu za njom uključila policija. Poslijepodne ju je pronašla građanka koja je šetala psa.

Nakon cjelodnevne potrage za plastičnom gorilom u Karlovcu misterij je riješila gospođa koja je poslijepodne šetala psa. Crnu gorilu pronašla je uz ogradu Studentskog doma u Karlovcu. Gospođa Beketić potom je nazvala supruga koji je kontaktirao restoran Lana te je plastična životinja vraćena na svoju poziciju, javlja Radio Mrežnica.

Jutros je s ograđenog dječjeg igrališta karlovačkog restorana i kafića Lana pored Korane ukradena crna gorila, jedna iz niza kičastih plastičnih životinja postavljenih pored objekta na mjestu nekadašnjega hotela, čija replika još uvijek nije izgrađena, a ovih se dana gradi zid protiv kojega prosvjeduje dobar dio karlovačke javnosti i struke.

Građani su plastičnu crnu gorilu vidjeli na obližnjem šetalištu Crna promenada u četvrtak ujutro, a u potragu za njom uključila se ubrzo i policija nakon prijavljene krađe plastične figure vrijedne oko 6000 kuna i teške više od 20 kilograma, piše Dnevnik.hr

Policija u Karlovcu traži crnu gorilu: Građane je dočekala na Crnoj promenadi, a potom je nestala

Najnovije

Još iz rubrike