26.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Konobari otkrili koja tri pića nikada ne biste trebali naručiti

Konobari otkrili koja tri pića nikada ne biste trebali naručiti

Konobari savjetuju da izbjegavate određena pića i kafićima zbog niza razloga. Otkrili su i koja tri pića nikada ne biste trebali naručiti.

Prljavi martini

Konobar iz Texasa Paul Tilton savjetuje da ne naručujete ovo piće, a osobito ako ste u nekom kafiću ili drugom lokalu koji imaju velik izbor odličnih pića.

“Imam osjećaj kao da tako poručujem da vidim svu tu kreativnost na cjeniku, a ja biram nešto sasvim obično”, navodi Tilton.

Long Island Iced Tea koktel

Ovaj koktel se radi od votke, tekile, bijelog ruma, likera triple sec i malo Cole.

“To je glupo piće u kojemu na kraju osjetite samo Colu. Ovaj mještoviti koktel je čisti alkohol”, navodi Dan Adams, konobar s Floride.

Bilo što smrznuto

Konobari obično ne vole raditi napitke za koje moraju koristiti blender jer to znači da će im trebati i više vremena za čišćenje i pospremanje. Stoga kad su slobodni, konobari nikad ne naručuju ništa smrznuto.

Konobar s Floride Conor Canavan objasnio je da je primjer takvog pića koktel Miami Vice. Za dvije komponente ovog koktela moraju se koristiti dva različita blendera prije nego što se sve spoji. Ako se koktel radi za više osoba, Canavan ističe da to onda i nije toliki problem. No, napraviti samo jedan je prilično zamorno, piše Best life, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike