5.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vjenčali se glumac Dušan Bućan i bivša manekenka Sara Hdagha, prelijepa mladenka...

Vjenčali se glumac Dušan Bućan i bivša manekenka Sara Hdagha, prelijepa mladenka zablistala je u prozirnoj vjenčanici!

Dušan Bućan i Sara Hdagha uplovili su u bračnu luku nakon dvije godine veze i sretnu vijest objavili na Instagramu.

Glumac Dušan Bućan oženio se bivšom manekenkom Sarom Hdagha.

Sretnu vijest potvrdila je ona na svojem Instagramu gdje je objavila fotografiju s vjenčanja koje se održalo u Groznjanu u Istri.

“Učinili smo to”, napisala je u opisu fotke na kojoj ljubi Dušana. Lijepa mladenka nosila je spektakularnu čipkastu haljinu koja se prozirala, a mladoženja je odabrao klasično odijelo i bijelu košulju koju je raskopčao za fotkanje.

Novopečeni mladenci ispod fotke su dobili brojne čestitke.

Dušan i Sara otkrili su da su par u siječnju 2020. godine, a tada su već nekoliko mjeseci bili u vezi.

Sara je bivša manekenka i njezin Instagram vrvi golišavim fotografijama, a manekenstvom se bavila i njezina sestra Jasmina. Završila je i Učiteljski fakultet i Poslovno veleučilište, a s Dušanom je vežu pustolovan duh i ljubav prema putovanjima pa su tako nedavno zajedno uputili u avanturu u Africi.

“Tražili smo lokaciju gdje bi mogli plivati s kitovima, s obzirom na cijelu situaciju, Mozambik se učinio kao dobra ideja iako je tamo ratna zona trenutno i situacija je malo škakljiva”, ispričala je Sara za IN Magazin.

“Kad smo već kupili karte, što ćeš, ideš. Put smo organizirali u dva tjedna”, dodala je, a par se pohvalio da su u Africi plivali s kitovima, kitopsinama, a poseban užitak bio im je plivati s jatom delfina, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike