-0.7 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Splitska policija privela nasilnika koji je brutalno premlatio 79-godišnju majku pa se...

Splitska policija privela nasilnika koji je brutalno premlatio 79-godišnju majku pa se zaključao u stan

Najnoviji slučaj vrlo brutalnog obiteljskog nasilja zablježila je splitska policija u utorak ujutro. U tijeku je kriminalistička obrada nad muškarcem koji je pretukao i ozlijedio svoju majku.

Splitska policija u utorak je zbog obiteljskog nasilja na kriminalističku obradu privela 50-godišnjeg muškarca, koji se sumnjiči za nanošenje ozljeda 79-godišnjoj majci.

Kako je potvrđeno iz policije, oko 9 sati ujutro zaprimljena je dojava o ozlijeđenoj ženi, koja je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu. Muškarac koji je osumnjičen za brutalni napad na nesretnu ženu, nakon nasilničkog ispada zatvorio se u drugi stan, pa su uz temeljnu policiju bili angažirani i vatrogasci i interventna policija. Oko 11 sati sam je izašao, da bi tada bio priveden na krim obradu.

Val obiteljskog nasilja, o čemu je DNEVNIK.hr nedavno pisao, u posljednje se vrijeme enormno širi. Slučajeva nikad nije bilo više, a sami napadi su sve brutalniji, upozorili su stučnjaci. Nedavno je u Splitu trideset devetogodišnjak priveden, a zatim i pritvoren zbog teškog ubojstva šezdesetogodišnje majke.

U neslužbenom razgovoru za DNEVNIK. hr stručnjaci iz policije izrazili su zabrinutost zbog povećanja broja mentalnih poremećaja i agresivnosti usmjerene upravo na najbliže članove obitelji, uz napomenu kako u Hrvatskoj ne postoji adekvatan centar za mentalno zdravlje, koji bi pomogao u prevenciji tih zastrašujućih slučajeva, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike