5.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Kamionom udario policajce na motorima, teško su ozlijeđeni: Policija objavila detalje nesreće...

Kamionom udario policajce na motorima, teško su ozlijeđeni: Policija objavila detalje nesreće na autocesti

Policija je objavila detalje jučerašnje prometne nesreće na sjevernoj strani autoceste A3 Bregana-Lipovac-Zagreb u kojoj su sudjelovali kamion i dva policijska motocikla.

Oko 17:15 u ponedjeljak na sjevernoj strani autoceste A3 Bregana – Lipovac – Zagreb dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali kamion i dva policajca na motociklima.

Naime, 48-godišnji državljanin Republike Srbije vozio je kamion s prikolicom u smjeru Zagreba. Krenuo je pretjecati drugi kamion s prikolicom i zabio se u dva policajca na motoru koji su pokušavali zaobići kamion. Udario je policajce, koji su pali i teško se ozlijedili.

”Nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola, a liječnička pomoć policajcima je pružena u Općoj bolnici Nova Gradiška, gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede”, priopćili su iz PU sisačko-moslavačke. Kazali su nam iz policije da su izvan životne opasnosti.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je općinska državna odvjetnica u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, u suradnji s očevidnom ekipom Postaje prometne policije Kutina.

Po dovršenim policijskim izvidima policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće na državno-odvjetničku meritornu odluku, piše Dnevnik.hr

U nesreći na autocesti A3 sudjelovali kamion i dva policijska motocikla: Ozlijeđena dvojica policajaca, prebačeni su u bolnicu

Najnovije

Još iz rubrike