Na radnom mjestu pucao na kolegu: Kod 76-godišnjaka iz Slavonskog Broda pronađena veća količina vatrenog oružja

Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su u petak, oko 15 sati, intervenirali povodom dojave o pucnjavi, u Ulici A. Cesarca u Slavonskom Brodu.

Ispostavilo se da je 76-godišni muškarac na radnom mjestu ispalio hitac iz vatregog oružja prema 68-godišnjaku, no promašio ga i na sreću nitko nije ozlijeđen, izvijestila je policija.

Policijski službenici su odmah uhitili 76-godišnjaka i preuzeli vatreno oružje koje je od osumnjičenoga oduzeo jedan građanin netom prije dolaska policije.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 76-godišnjak zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije, došao u radni prostor 68-godišnjaka, prijetio mu te iz vatrenog oružja koje nezakonito posjeduje ispalio hitac.

Policija je zatim pretražila dom osumnjičenika gdje su pronašli više komada raznog streljiva, koje je nelegalno posjedovao.

Policijski službenici su 76-godišnjaka uz kaznene prijave zbog sumnje u počinjena kaznena djela (čl. 110 u vezi čl. 34 Kaznenog zakona, čl. 215. i čl. 331. KZ-a), predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te će ga potom predati mjerodavnom Državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje, piše RTL.

Share This Article