12.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Tragedija u Španskom: U požaru stana poginuo muškarac, a žena opečena

Tragedija u Španskom: U požaru stana poginuo muškarac, a žena opečena

Zagrebačka policija izvijestila je da je u četvrtak popodne u zagrebačkom naselju Špansko došlo do požara stana i da je smrtno stradala muška osoba, a ne ženska kako je ranije izvijestio Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

– Do požara u stanu u ulici Milana Rešetara došlo je oko 16,40 sati. Jedna muška osoba smrtno je stradala, priopćila je policija, navodeći da zasad nije bilo moguće utvrditi uzrok smrti ni uzrok požara kao ni dinamiku događaja.

“Požar je lokaliziran brzom intervencijom 14 vatrogasaca i tri vatrogasna vozila. Smrtno je stradala jedna ženska osoba, a drugoj je medicinska pomoć pružena u Kliničkoj bolnici “Sveti Duh”. Osim djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba, na terenu su i djelatnici PU zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida”, priopćili su ranije iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Prema prvim informacijama, vatrogasci su oko 16:45 dobili dojavu o vatri u stanu u zgradi.

“Radilo se o požaru kreveta na kojem je jedna osoba preminula na krevetu a ženska osoba je opečena i nalazi se u šoku. Požar ugašen, prve ekipe se vraćaju”, kratko je potvrđeno za DNEVNIK.hr.

Najnovije

Još iz rubrike