22.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Vučetić: Koliko Plenkovićev HDZ nema veze sa Sanaderovim HDZ-om, vidljivo je u...

Vučetić: Koliko Plenkovićev HDZ nema veze sa Sanaderovim HDZ-om, vidljivo je u mnogim lokalnim sredinama

Marko Vučetić iz koalicije Srcem za Zadar oglasio se na fb-u nakon izjave Andreja Plenkovića povodom presude protiv HDZ-a:

“Koliko Plenkovićev HDZ nema veze sa Sanaderovim HDZ-om, vidljivo je u mnogim lokalnim sredinama. U Zadru je glavni Plenkovićev HDZ-ovac Božidar Kalmeta, nekadašnji Sanaderov ministar, baš kao što je bio i glavni Sanaderov HDZ-ovac u Zadru. Dakle, čovjek veze nema sa Sanaderom. Zatim slijedi Šime Erlić, koji je bio premlad da bi bio Sanaderov HDZ-ovac, ali mu je otac bio primjerenog uzrasta da osjeti sve blagodati geneze ove stranke, osobito kada je u pitanju poznati zadarski kafić Kolona.

Šime Erlić je Kalmetin HDZ-ovac i nema veze sa svojim ocem protiv kojeg se vode sudski postupci, baš kao što nema veze ni s Božidarom Kalmetom koji je bio glavni Sanaderov zadarski HDZ-ovac. Šime je isključivo povezan s Plenkovićevim Kalmetom.

Nadalje, Plenkoviću nije problem platiti milijunske iznose jer njegova stranka ne izvlači novac. Novac je izvlačila Sanaderova stranka, a kako Sanadera u stranci više nema, Plenković ima čime platiti pravomoćnom presudom određenu kaznu.

Sve je logično jer ništa nije povezano i nitko nema veze s onim drugim, a često ni sa samim sobom. Zato je ovo potpuno drugačiji HDZ od nekadašnjeg”, piše Vučetić na FB-u.

Grbin: HDZ je kriv za pljačku! Bilo je otužno slušati Plenkovića… Neki koji su tada u bili u Predsjedništvu HDZ-a i danas imaju visoke dužnosti. Jandroković je predsjednik Sabora, Bačić, koji je hodao Zagrebom s torbom punom novaca, je šef Kluba zastupnika

VIDEO Plenković: Aktualno vodstvo nema nikakve veze s onim što se događalo

Najnovije

Još iz rubrike