17.3 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO U Poliklinici za zaštitu djece provode se izvidi, od danas i...

VIDEO U Poliklinici za zaštitu djece provode se izvidi, od danas i zdravstveni nadzor

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević na današnjoj je redovnoj press konferenciji iznio i nekoliko informacija vezanih uz Polikliniku za zaštitu djece i mladih, prenosi N1.

Komentirajući na press konferenciji situaciju u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Tomislav Tomašević je otkrio da je u nedjelju informiran o sumnji u uništavanje dokumentacije zbog čega se provode izvidi.

“Ne bih smio komentirati detalje jer je istraga u tijeku. Informiran sam u nedjelju o sumnji da se dokumentacija iznosila o čemu su svi obaviješteni. Nadležne institucije su obaviještene, istraga je u tijeku. Koliko znam, ako je došlo do iznošenja ili uništavanja dokumentacije, to je kazneno djelo i policija treba istražiti što se dogodilo”, rekao je Tomašević.

Također je otkrio da je pokrenut ranije najavljeni zdravstveni nadzor koji je krenuo danas.

“Nakon razrješenja Upravnog vijeća Poliklinike pokrenut je interni nadzor provjere financijskog poslovanja. U zdravstveni nadzor ne možemo ulaziti. Imam informaciju da je zdravstveni nadzor počeo danas”, dodao je, prenosi N1.

VIDEO Dvostruka linija zapovijedanja: Tomašević se zakopava sve dublje, do kraja pressice Vuković ustvrdio da govori neistinu

Najnovije

Još iz rubrike