3.1 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Velika potraga za Julijom (8): Djevojčica je bila s obitelji na planini...

Velika potraga za Julijom (8): Djevojčica je bila s obitelji na planini u šumi. Izgubio joj se svaki trag. Traži je 130 policajaca

Više od 130 policajaca i spasilaca iz Njemačke i Češke traži 8-godišnju Juliju S. koja je nestala u nedjelju dok je s obitelji planinarila u Bavarskoj, piše Fenix magazin.

Prema policijskom priopćenju, djevojčicu traže u pograničnom području između Njemačke i Češke.

Obitelj iz Berlina je bila na godišnjem odmoru u Waldmünchenu, u okrugu Cham, u Bavarskoj. U nedjelju su pješačili u šumi na planini Cherchov koja je najviša planina na njemačko-češkoj granici. Put do vrha planine vodi strmim šumskim stazama. Na jednoj takvoj stazi je bila berlinska obitelj kada je 8-godišnjakinja iznenada nestala, piše Fenix magazin.

“Obitelj s dvoje djece i nećakom je bila na pješačenju u šumi. Djeca su se igrala i udaljavala od roditelja. Kako ih roditelji nisu mogli pronaći obavijestili su spasioce. Pronađen je sin i nećak bračnog para, ali 8-godišnjoj Juliji još nema traga. Učinit ćemo sve da pronađemo djevojčicu”, rekao je glasnogovornik policije u Oberpfalzu.

Policija je objavila i opis djevojčice i mole stanovnike neka nazovu broj za hitne slučajeve 110 ako imaju bilo kakvu informaciju koja bi ih mogla dovesti do djevojčice, prenosi RTL.

Julija je visoka 140 cm, vitke je tjelesne građe. Ima plavu kosu do ramena. Odjevena je u plavu jaknu, tamne hlače ima ružičasti šal i na nogama crvene cipele, piše Fenix magazin.

Najnovije

Još iz rubrike