3.4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Psihijatar Vukušić o Možemo i ovcama: Ako tako razgovaraju sa članovima uprave...

Psihijatar Vukušić o Možemo i ovcama: Ako tako razgovaraju sa članovima uprave koje su sami doveli, što onda misle o svima vama?

Psihijatar dr. Herman Vukušić kratko je na fb-u komentirao recentna događanja u Zagrebačkom holdingu i čelništvu Grada Zagreba:

“NE BUM VAS FARBAL, NISTE VI MEEE – MEEE

Tako sam govorio u kampanji za gradonačelnika Grada Zagreba i prvi sam upozorio da će vas ova aktivistička “vlast”, budu li izabrani, tretirati kao ovce, upravo onako kako se član Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga obraća (sada) bivšem predsjedniku uprave te firme:

“Ja sam vuk, a ti si ovca!”

Što mislite, ako se tako razgovaraju sa članovima uprave koje su sami doveli, što onda misle o svima vama?”. piše Vukušić.

Procurio mail, Vuković optužio Tomaševića za političko kadroviranje: Ova se Uprava želi svesti na pijuna ili, kako se jedan nadzornik precizno izrazio, ovce!

Smijenjeni član uprave Holdinga Samodol: Osobno sam sve ovo doživio kao veliku prevaru u cirkusu u našem gradu. Ne ponovilo se!

VIDEO Dvostruka linija zapovijedanja: Tomašević se zakopava sve dublje, do kraja pressice Vuković ustvrdio da govori neistinu

Pravilo kadroviranja gradonačelnika Tomaševića: Sve suprotno od onog što smo obećavali

Najnovije

Još iz rubrike