4.9 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Profesionalnog boksača iz Splita uhvatili s četvrt kile kokaina: Držim ga za...

Profesionalnog boksača iz Splita uhvatili s četvrt kile kokaina: Držim ga za prodaju, a i koristim ga, 5 grama dnevno

Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavila je jučer da je kod 36-godišnjaka pronašla 238 grama kokaina i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Dio kokaina pronašli su u njegovom stanu, dio pak u njegovom automobilu i, sve kupa, 36-godišnjak je završio s kaznenom prijavom zbog kršenja stavka 2. članka 190. Kaznenog zakona, koji objašnjava što činiti u slučaju “neovlaštene proizvodnje i prometa drogama”.

Novinarka Slobodne Dalmacije dan poslije doznaje da je “36-godišnjak” zapravo profesionalni boksač, i to određenog renomea, zato što je sparing partner “međunarodno priznatom boksaču i nastupa uglavnom izvan Hrvatske”.

Unatoč mjesečnim primanjima od 15.000 kuna, stoji i to, kazao je da je upao u financijske probleme, te da je dio droge doista za prodaju drugima, a da je dio za njegove vlastite potrebe:

“Kokain je moj i držim ga radi prodaje jer sam upao u lošu financijsku situaciju, ali i za osobnu uporabu. Uzimam 5 grama dnevno.”

Odranije nije osuđivan zbog trgovine drogom i stoga su ga pustili do daljnjega na slobodu uz obavezno tjedno javljanje policiji, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike