4.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi...

Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

Hana Huljić oglasila se na svojem Instagramu prvi put nakon vijesti o njezinoj vezi s Petrom Grašom, pokazala je gdje i s kim uživa dok svi pričaju o njoj.

Splitska pjevačica Hana Huljić (31) ovih je dana top tema domaćih medija zbog svoje veze s 14 godina starijom kolegom Petrom Grašom, a sada se prvi put oglasila na društvenim mrežama nakon što se doznalo da su par.

U svojim Storyjima na Instagramu pokazala je gdje i s kim uživa dok svi pričaju o njoj.

Nasmijana od uha do uha, Hana je pozirala zagrljena sa svojom prijateljicom i kolegicom Domenicom Žuvelom ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, a fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

Zanimljivo je da su se nedugo nakon vijesti o njezinoj vezi s Grašom pojavile glasine kako par već živi zajedno u njegovu zagrebačkom stanu, što nijedno od njih još nije potvrdilo, no Hana je sada fotkom iz metropole dala naslutiti da su istinite.

Šuškalo se i da već čekaju dijete, no Grašo je to demantirao.

“Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao ‘Misu’, postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka”, kroz smijeh je izjavio za tportal.

Podsjetimo, za vezu Petra i Hane doznalo se početkom listopada kada su uhvaćeni u šetnji Zagrebom, no navodno su zajedno još od ljeta. Oboje su vezu potvrdili za medije, ali nisu htjeli otkrivati nikakve detalje, a o svemu su se oglasili i njezini roditelji, Tonči i Vjekoslava Huljić, te Grašin otac Zoran, koji su sretni zbog njih.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s pjevačicom Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike