1.3 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Bijesni radnik, kojega šef nije isplatio, sjekirom demolirao pogrešan luksuzni Audi

Bijesni radnik, kojega šef nije isplatio, sjekirom demolirao pogrešan luksuzni Audi

Podignuta je optužnica protiv Elvisa (44), koji je u srpnju u Bračunovoj ulici u Zagrebu sjekirom demolirao skupocjenu limuzinu, automobil Audi A8 3.0 TDI Quattro u vlasništvu poduzeća Good and fast, piše Danica.hr.

Prema optužnici, on je “sjekirom dužine oštrice 20 centimetara udarao po tom automobilu te razbio stakla, panoramski krov i udubio lim sa svih strana Audija te je time počinio kazneno djelo protiv imovine – oštećenjem tuđe stvari”.

Tužitelji za njega traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora.

Elvis je policiji odmah priznao nedjelo te je rekao kao je to učinio jer mu vlasnik tvrtke i automobila duguje više plaća koje mu ne želi isplatiti. No tijekom istrage se ispostavilo kako se nesretni Elvis iskalio na automobilu drugog vlasnika koji je ni kriv ni dužan za njegove nevolje.

Ogorčeni radnik sa sjekirom, dakle, uništio je pogrešan Audi, prenosi Jutarnji.

“Pozvan na kaznenu odgovornost, okrivljenik je priznao učin ovog kaznenog djela te je uvodno detaljno elaborirao o svom neriješenom imovinsko-pravnom odnosu s izvjesnim Alenom B. u smislu opisivanja motivacije te je bio uvjeren da se radi o automobilu Alena B.”, tumače u državnom odvjetništvu, piše Danica.hr.

Najnovije

Još iz rubrike